vrijdag 27 september 2013

De hele serie Z.E.S. te winnen!

Onlangs verscheen 'Het verdwenen geweer', het zesde en laatste deel van mijn spannende serie Z.E.S. Daarom, én omdat het mijn dertigste boek is, organiseer ik in samenwerking met Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen en Uitgeverij Clavis een wedstrijd waarbij vette prijzen te winnen zijn!
Wie kan er meedoen?
Iedereen die in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool zit.
Wat kun je winnen?
Je maakt kans op mooie boekenprijzen, waaronder de hele serie Z.E.S. Bovendien wordt onder alle deelnemers een klasbezoek verloot: als je dat wint, kom ik in jouw klas op bezoek om te vertellen over boeken en schrijven.
Wat moet je doen?
Kies een boek uit de serie Z.E.S. en ontwerp daarvoor een nieuwe cover op maximaal A4-formaat. Alles mag: tekenen, schilderen, knippen en plakken, fotograferen, digitaal ontwerpen... als je er maar de titel van het boek, de naam van de schrijfster en illustrator en de uitgeverij op vermeldt. Lever je ontwerp TEN LAATSTE OP 1 OKTOBER in bij de bibliotheek in Hulst, óf stuur het per e-mail naar wedstrijd-zes@zeelandnet.nl. Vermeld duidelijk je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, school en e-mailadres op de achterkant van je ontwerp of in je e-mail.
Op zaterdag 5 oktober om 11.00 uur is de prijsuitreiking in de bibliotheek van Hulst. Winnaars krijgen van tevoren bericht. Met de inzendingen wordt daarna in de bibliotheek van Hulst een kleine expositie ingericht.

Geen opmerkingen: