vrijdag 24 september 2010

Ronde Tafel

Afgelopen weekend was het weer Schrijversweekend in het Archeon, en dat betekende dat de Schrijvers van de Ronde Tafel daar het hele weekend aanwezig waren met hun boeken en allerlei leuke activiteiten. En wat nou zo leuk is: sinds afgelopen weekend hoor ik ook bij de Schrijvers van de Ronde Tafel!

De Schrijvers van de Ronde Tafel houden zich vooral bezig met het schrijven van historische boeken. Dankzij 'De man in de modder', 'Een huis vol geheimen', 'Drijven op een dak', en 'De valse koopman' mag ik nu de rangen komen versterken. En er zullen nog meer boeken volgen! Het lidmaatschap van de SVDRT is een goeie por in de rug om een historisch boek dat al vijf jaar voor driekwart af is, ook echt eens helemaal af te maken...

Een van de activiteiten tijdens het Schrijversweekend was een schrijfestafette. Enkele schrijvers hadden een begin gemaakt van een verhaal, en de Archeonbezoekers hielpen om het af te maken door elk de volgende zin te bedenken. Dat leverde verrassende resultaten op! Binnenkort kun je het verhaal van de foto lezen op de website van de Schrijvers van de Ronde Tafel.

Het schrijven zelf gebeurde trouwens niet op een ronde tafel, maar op een heel lange, zoals je ziet... en nog was hij te kort voor al die inspiratie die die dag op ons afkwam!
Reageren op dit bericht? Klik op 'reacties' hieronder.

Geen opmerkingen: