maandag 4 februari 2008

Lentebloesem

Maart nadert, en het wordt tijd eens te gaan nadenken over de presentatie van 'De lentekriebels van Jens en Lin'. Na de geslaagde presentatie van 'Het spook van de vuurtoren' bij de vuurtoren in Breskens, moet er toch minstens net zo'n leuke locatie gevonden worden voor 'Jens en Lin'.

Een Chinees restaurant misschien? Een 'Lachende Mandarijn', net als in 'Jens en Lin' (zie plaatje uit het boek, getekend door Sanne te Loo), hebben we hier niet. Maar laat er bij ons in de buurt nou een Chinees restaurant zijn met de naam 'Moy Fa', wat 'lentebloesem' betekent. Als dat niet toepasselijk is!

Mijn man en ik zijn het afgelopen weekend eens naar Moy Fa geweest voor wat veldwerk (lees: een uitstekende Chinese maaltijd) en we hebben kennis gemaakt met de eigenaar. Toen ik hem vertelde van Jens en Lin, was hij direct enthousiast en zegde alvast zijn medewerking toe; in welke vorm die dan gegoten wordt, daar kunnen we het later nog wel over hebben, zei hij.

Ik heb nog geen flauw idee wat er uit zal komen, maar we hebben natuurlijk niet voor niets een paar Clavis marketingmannetjes en -vrouwtjes rondlopen in Hasselt en Amsterdam. Als we onze creatieve breinen eens samen laten stormen, dan komt er vast wel weer iets leuks uit.

Spannend!
Reageren op dit bericht? Klik op 'reacties' hieronder.

1 opmerking:

Bientje zei

Wauw Anneriek!
Dat lijkt me inderdaad een superidee! En wat leuk dat die man direct toezegde!
Alles goed met jullie?
Liefs,