maandag 10 september 2007

Aandacht trekken

Zo, nu 'Het spook van de vuurtoren' is gepresenteerd, en de serie 'Z.E.S.' gelanceerd, komt het erop aan om aandacht te trekken. Bijvoorbeeld op de Manuscripta, die op 2 en 3 september in Amsterdam werd gehouden. Manuscripta heette tot vorig jaar 'Vers voor de pers' en was een vakbeurs voor de pers en mensen uit het boekenvak, waar uitgevers hun nieuwe boeken presenteren voor het komende seizoen.

Dit jaar was de naam veranderd in Manuscripta, en was er een publieksdag aan toegevoegd, zodat ook 'gewone' lezers konden kennismaken met nieuwe boeken, auteurs konden ontmoeten, lezingen en voorstellingen bijwonen, etc. Er waren deze eerste keer zo'n 4000 bezoekers, en dat vonden de organisatoren helemaal niet slecht. Wij hadden het in ieder geval gezellig in ons Clavis-kraampje (op de foto met Iris, mijn uitgever), en ik heb natuurlijk fanatiek 'Z.E.S.'-flyers staan uitdelen.

Manuscripta was nog maar het begin van de promotie van 'Z.E.S.' Op 8 september was ik in boekhandel Basting in Oostburg, en er volgen nog meer signeersessies:

22 september in boekhandel Remortel in Hulst,vanaf 14 uur
23 september in het VVV-kantoor van Hulst, vanaf 14 uur
29 september in het VVV-kantoor van Cadzand, vanaf 14 uur
5 oktober in het VVV-kantoor van Breskens, vanaf 15.30 uur
6 oktober in boekhandel De Drvkkery in Middelburg, tijdens de schrijversmarkt, vanaf 14 uur
7 oktober in Galerie T in Middelburg, samen met Wouter Tulp, de illustrator van Z.E.S., in het kader van de Kunst en Cultuurroute Middelburg, met als thema 'Kind en Kunst', vanaf 13 uur.

We hebben ter gelegenheid hiervan een hele leuke ontwerpwedstrijd bedacht, waarmee je een exemplaar van 'Het vergeten graf' kunt winnen, deel 2 uit 'Z.E.S.' Je kunt het deelnameformulier en de voorwaarden downloaden.

Doe dus mee en kom gerust eens langs op een van die dagen!

Reageren op dit bericht? Klik op 'reacties' hieronder.

2 opmerkingen:

Richard zei

Ik kom naar de schrijversmarkt in de Drvkkery!

Anoniem zei

fijn fijn!!!enne anneriek schrijf ze hè!